O podjetju

Smo podjetje, ki verjame v moč narave in nudi vrhunska prehranska dopolnila, ki pripomorejo vzpostaviti ravnovesje v telesu in ga harmonizirati.

Zaradi tega boste imeli dovolj energije za soočanje z vsakodnevnimi izzivi, vaše telo se bo hitreje regeneriralo in počutili se boste bolj vitalni. To pa je povezano s stabilnim čustvenim stanjem, kar vam omogoča lažje obvladovanje stresnih situacij in hitrejšo vzpostavitev notranjega miru.

Kaj nas dela posebne?

Preprosto – naša strast do opolnomočenja ljudi, naša predanost kakovosti in neskončna želja po grajenju zdrave in srečne družbe.

Prav zato so naši izdelki skrbno izbrani in temeljito preverjeni, saj le tako lahko zagotovimo, da boste dobili najboljše. Ne verjamemo v običajne prehranske dodatke. Naša prehranska dopolnila so drugačna – za njimi stojijo dokazano učinkovite sestavine, ki so zaščitene z registriranimi blagovnimi znamkami in patenti. To pomeni, da boste prejeli izdelke, ki odstopajo od povprečnih prehranskih dopolnil na trgu.

Prehranska dopolnila izbira in preverja direktor podjetja, strokovnjak z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov, zdravil in terapij. Njegovo bogato znanje in strokovnost so rezultat dolgoletnega dela v lekarni, svetovanja o prehranskih dopolnilih ter bioresonančnega terapevta, ki je šolanje zaključil pri mag. Karin Rižner.

Podatki o podjetju

Kako se naša prehranska dopolnila razlikujejo od drugih?

Naša prehranska dopolnilia imajo dokazano učinkovite sestavine.
Proizvajalci so jih zaščitili z registracijo blagovnih znamk in patenti.
Vsebujejo aktivne oblike vitaminov, kelatne oblike mineralov in
naravne izvlečke rastlin, ki so standardizirani.

Ponujamo tudi posebno linijo izdelkov za vrhunske športnike, ki imajo NZVT certifikat.
Le-ta zagotavlja, da prehranska dopolnila ne vsebujejo nobene dopinške substance. 

Da navedeno drži, potrjujejo terapevti iz Nizozemske, Švice, Avstrije in Nemčije, ki že več kot trideset let s prehranskimi dopolnili, ki so v naši ponudbi, pri svojih strankah dosegajo izjemne rezultate. Priporoča jih celo izumitelj bioresonančnega aparata Trikombin.

Zakaj izbrati ravno nas?

Dolgoletne izkušnje in strokovnost nam omogočajo, da vam ponudimo najboljše rešitve. Stranke, ki so preizkusile naše izdelke, so navdušene nad rezultati in povratne informacije so najboljše potrdilo, da smo na pravi poti. 

Strokovnost, zanesljivost, prijaznost in razumevanje vaših težav so ključne vrednote, ki nas vodijo pri gradnji zaupanja s strankami. Poleg izjemno kakovostnih prehranskih dopolnil, vam pomagamo razumeti, kaj vaše telo v danem trenutku potrebuje za optimalno delovanje. Preko svetovanj vas naučimo ločiti vrhunska prehranska dopolnila od ostalih, da boste lahko izbrali najboljše zase.

Ne glede na to, kako nerešljive se vam zdijo vaše težave, najdemo rešitve. Ne obupamo niti tam, kjer drugi ne vidijo izhoda. Naredite korak bližje, k boljšemu in srečnejšemu življenju.

Dovolite, da vam pomagamo doseči najboljšo verzijo sebe. Začutite spremembo. Začutite moč narave. Začutite nas.

Vaše zdravje, dobro počutje in podpora so naša največja prioriteta!

Kdo je Boris Sever?

Strokovnjak za prehranska dopolnila in bioresonančni terapevt

Na samostojno podjetniško pot me je pripeljala želja, ki je moje vodilo že od malih nog: “Pomagati ljudem najti načine, kako do boljšega počutja v lastnem telesu”.

Svoje delo sem začel opravljati v bolnišnici Golnik. Tam sem se srečeval z različnimi bolniki, tudi s tistimi, ki so se borili s težkimi boleznimi. Ko se je pojavila priložnost, da se zaposlim v lekarni Kliničnega centra nisem okleval. Sprejel sem ponudbo in hitro ugotovil, da so prehranska dopolnila moja strast.

Skoraj 20 let sem pridobival dragoceno znanje o delovanju prehranskih dopolnil, zdravil, medicinskih pripomočkov ter drugih izdelkov v različnih lekarnah ter podjetjih s prehranskimi dopolnili. Spoznaval sem potrebe ljudi in se srečeval z njihovimi težavami, za katere sem vedno poskušal najti pravo rešitev. Vendar pa sem ugotovil, da me sistemi omejujejo pri tem, kako ljudem pomagati zares učinkovito.
To me je spodbudilo k iskanju novih možnosti. Izobraževanje za bioresonančnega terapevta pri mag. Karin Rižner mi je odprlo vrata v svet globljega razumevanja človeškega telesa in vpliva različnih snovi nanj.
 
Iskanje vrhunskih prehranskih dopolnil ni bila lahka naloga. Veliko časa in truda sem vložil v to, da bi našel izdelke, ki bi izpolnjevali moje lastne stroge kriterije kakovosti in učinkovitosti. Ponosen sem, da lahko danes svojim strankam ponudim prehranska dopolnila, ki so prepričala ne le mene, ampak tudi strokovnjake, kot je izumitelj Trikombina.
 
Moje poslanstvo je deliti svoje znanje in izkušnje z ljudmi ter jim pomagati na poti do vitalnosti in optimalnega počutja. Na podlagi izkušenj lahko povem, da kvalitetna prehranska dopolnila pripomorejo k pozitivnim spremembam v življenju posameznika.
 
Ponujam vam:
  • Strokovno svetovanje o izbiri prehranskih dopolnil, prilagojeno vašim individualnim potrebam in ciljem.
  • Dostop do vrhunskih prehranskih dopolnil, ki so preizkušena in varna.
  • Podporo in motivacijo na poti do bolj zdravega in srečnejšega življenja.
  • Sodelovanje v sproščenem in spoštljivem vzdušju, kjer se boste počutili slišane in razumljene.
 
Moje delo navdihujejo zadovoljne stranke, ki dosegajo vidne pozitivne rezultate. Z veseljem delim svojo strast do zdravega načina življenja in pomagam ljudem odkriti notranji vir moči in vitalnosti.
 
Vas zanima, kako vam lahko prehranska dopolnila pomagajo na poti do boljšega zdravja? Stopite v stik z mano in našli bomo rešitev, ki je prilagojena prav vašim potrebam! Pokličite me preko telefonske številke: +386 31 238 890​ ali pa mi pišite na e-poštni naslov: info@bioma.si.

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.