Dostava

Dostava blaga

Prizadevamo si, da je blago oziroma storitev dostavljeno v predvidenem roku. Po uspešno zaključenem naročilu stranka dobi potrditveno elektronsko sporočilo s povzetkom in številko naročila.

Naročilo gre v obdelavo še isti dan v času delovnih ur ali najkasneje prvi delovni dan po prejemu potrditve naročila v primeru plačila po povzetju in v primeru plačila s plačilno kartico preko spletne trgovine Bioma.si ob nakupu. V primeru plačila po predračunu pa gre naročilo v obdelavo najkasneje prvi delovni dan po prejemu priliva na transakcijski račun ponudnika.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta dostavni službi GLS d.o.o. in Pošta Slovenije d.d.

Predvideni rok dostave znaša pri obeh pogodbenih partnerjih za dostavo od 1 do 3 dni od prejema blaga, včasih lahko zaradi posebnih okoliščin tudi dlje. Naročila naročena po 12. uri na dan delovnika ponudnika, med vikendom in prazniki, ponudnik odda pogodbenemu partnerju v dostavo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

V primeru, da paketa ne prejmete v 5 delovnih dneh po oddaji naročila, to sporočite ponudniku na telefonsko številko +386 31 238 890 ali na e-poštni naslov info@bioma.si. V primeru, da ponudnik zaradi nepredvidljivih razlogov blaga ne more odpremiti v obljubljenem roku, obvesti stranko o novem roku dostave preko posredovanih kontaktnih podatkov. Ponudnik pa v nobenem primeru ne odgovarja za neuspešno dostavo blaga iz razlogov, na katere nima vpliva in za primere, za katere tako določa zakonodaja.

Stroški dostave

Strošek dostave v Sloveniji znaša 3,99 EUR oziroma brezplačno v Sloveniji v primeru nakupa nad 50,00 EUR. V kolikor poteka akcija je lahko znesek poštnine manjši ali brezplačen. Ponudnik zagotavlja dostavo le v Sloveniji. Za naročilo in dostavo v katerokoli drugo državo se mora stranka izrecno najprej dogovoriti s ponudnikom po elektronski pošti preko e-poštnega naslova ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­info@bioma.si, kjer se dogovorita tudi za stroške dostave ter način plačila, v kolikor se s tem strinjata ponudnik in stranka.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen na naslovu Majorja Lavriča ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenija, in sicer v okviru delovnega časa, objavljenega na spletnem mestu Bioma.si.

V primeru osebnega prevzema ponudnik takoj, ko je blago pripravljeno za prevzem, pošlje stranki po elektronski pošti potrdilo (za prevzem), s katerim lahko stranka blago prevzame. Stranka lahko prevzame blago le ob predložitvi potrdila za prevzem in veljavnega uradnega osebnega dokumenta s fotografijo (potni list, osebna izkaznica, vozniško dovoljenje, potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna, obmejna prepustnica), ob pogoju, da blago plača skladno s temi pogoji poslovanja.

Blago je za prevzem na naslovu pripravljeno 14 dni od dneva, ko je bilo poslano potrdilo za prevzem. Če v tem obdobju stranka blaga na naslovu za prevzem ne prevzame, ponudnik odstopi od pogodbe, razen če se s stranko dogovorita drugače. Po poteku 14 dni od dneva, ko je bilo poslano potrdilo za prevzem, stranka ne more več zahtevati predaje blaga. V primeru, da je bilo blago že plačano, ponudnik stranki vrne plačan znesek.

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.