Domov

 > 

 > 

Microbiol Trio, mlečnokislinske bakterije, 60 kapsul

Microbiol Trio, mlečnokislinske bakterije, 60 kapsul

 • originalne bakterijske kulture Chr. Hansen (LGG®, LA-5® in BB-12®)
 • 3 milijarde mlečnokislinskih živih bakterij
 • izdelan na izjemno močni znanstveni podlagi
 • bakterije pridejo na cilj žive
 • optimalna zaščita z vijoličnim steklom miron
 • primerno za vegane in vegetarijance
 • pakiranje zadostuje za 60 dni
 • brez laktoze, glutena, dodanega sladkorja
 • več kot 35 let izkušenj pri razvoju in izdelavi vrhunskih prehranskih dopolnil
 • priporočajo ga številni terapevti

40,95 

Na zalogi

Opis

Mlečnokislinske bakterije

Microbiol Trio, mlečnokislinske bakterije, Vitals je prehransko dopolnilo, ki združuje tri dobro znane seve mlečnokislinskih bakterij:

 • Lactobacillus acidophilus, znan tudi kot LA-5®,
 • Bifidobacterium lactis, znan kot BB-12®,
 • Lactobacillus rhamnosus GG, znan kot LGG®.

Vsak od teh sevov je bil dolgo preučevan, LGG® pa je eden najbolj raziskanih in znanih sevov, ki je bil uporabljen v številnih študijah.

Microbiol Trio, mlečnokislinske bakterije, zagotavlja 3 milijarde CFU (enote, ki tvorijo kolonije ali število živih bakterij, ki se lahko razmnožujejo in tvorijo kolonijo) v vsaki kapsuli.

Kakovost in rok trajanja

Kakovost in rok trajanja izdelka sta ključnega pomena za njegovo učinkovitost in varnost. Zahvaljujoč naprednemu proizvodnemu postopku podjetja Chr. Hansen imajo kapsule v zaprti embalaži dolg rok uporabe zunaj hladilnika. To je seveda zelo praktično saj jih imate lahko vedno s sabo.

Poleg tega so kapsule Microbiol Trio zapakirane v temno vijolično stekleno embalažo, ki zagotavlja zaščito pred škodljivimi vplivi zraka, svetlobe in vlage. 

Dodatna zaščita je zagotovljena z vrečko za vpijanje vlage in neprepustnim aluminijastim pečatom, ki preprečuje vdor zraka in vlage. Tako je zagotovljena vitalnost bakterijskih sevov in dolg rok uporabe izdelka.

O imenu Microbiol

Ime Microbiol izvira iz besede “microbiome”, ki označuje celotno populacijo mikroorganizmov, ki živijo na našem telesu in v njem. To vključuje številne mikrobe, ki so prisotni na koži, v ustih, dihalih, pa tudi v prebavnem traktu, kjer tvorijo črevesno floro. Med najpomembnejšimi skupinami bakterij v črevesni flori so laktobacili in bifidobakterije, ki skrbijo za prebavni sistem.

Ime Microbiol odraža pomen mikroorganizmov za naše telo in dobro počutje ter poudarja, da je ravnotežje in raznolikost mikrobioma ključno za ohranjanje optimalnega delovanja telesa. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Chr. Hansen

Podjetje Chr. Hansen je priznan proizvajalec bakterijskih sevov in je specializiran za razvoj in raziskovanje le-teh. Izvaja številne študije, ki se osredotočajo na razumevanje učinkovitosti posameznih sevov ter njihovih kombinacij.

Pomembno je razumeti, da en sev bakterij ni enak drugemu, tudi če pripadata istemu rodu (v tem primeru Lactobacillus) in vrsti (Lactobacillus acidophilus). Zato so natančne raziskave in študije, ki se osredotočajo na specifične seve, ključnega pomena za zagotavljanje učinkovitosti in varnosti prehranskih dopolnil.

Chr. Hansen izvaja raziskave, ki omogočajo boljše razumevanje interakcij med sevi in njihovimi učinki v črevesju. Te raziskave prispevajo k razvoju visokokakovostnih prehranskih dopolnil, kot je Microbiol Trio Vitals, ki vsebujeje dobro dokumentirane in preučene seve bakterij.

Znanstvene raziskave

Sev Lactobacillus rhamnosus GG je izjemno dobro raziskan, saj je o njem objavljenih več kot 1100 znanstvenih publikacij, od katerih je več kot 300 študij izvedenih na ljudeh. To ga uvršča med najbolj raziskane seve Lactobacillus na svetu in kaže na njegovo zelo pomembno vlogo.

Bifidobacterium lactis, BB-12, je prav tako temeljito raziskan sev, podprt z 370 znanstvenimi objavami in 180 študijami na ljudeh. Ta obsežen nabor raziskav potrjuje, da gre za najbolj raziskan sev Bifidobacterium.

Lactobacillus acidophilus, LA-5, je tudi dobro raziskan sev, saj je podprt s 150 znanstvenimi objavami, od katerih jih je 60 študij izvedenih na ljudeh. 

Ti sevi sodijo med najbolj raziskane in učinkovite, zato jih je Vitals vključil v svoj izdelek Microbiol Trio.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 1 kapsula: 

SestavinaKoličina
Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

Lactobacillus acidophilus, LA-5®

Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)

1 milijarda CFU*

1 milijarda CFU*

1 milijarda CFU*

*CFU – Colony Forming Units – enote, ki tvorijo kolonije (število živih bakterij)

Ta izdelek vsebuje originalne bakterijske kulture Chr. Hansen. LGG®, LA-5® in BB-12® so registrirane blagovne znamke družbe Chr. Hansen. 

Sestavine: riževe vlaknine, vegetarijanska kapsula (pululan, iz fermentiranega škroba manioke), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.

Navodilo za uporabo: Vzemite 1 kapsulo na dan z vodo ob obroku. 

Pri jemanju antibiotika je priporočljivo počakati vsaj 2 uri med jemanjem Microbiol Trio in antibiotika. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za 60 dni.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in  raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega  odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.