Domov

 > 

 > 

Microbiol mlečnokislinske bakterije za otroke, 8 ml

Microbiol mlečnokislinske bakterije za otroke, 8 ml

  • 1 milijarda mlečnokislinskih živih bakterij
  • izdelan posebej za dojenčke in majhne otroke (od 0 do 4 leta)
  • bakterije pridejo na cilj žive
  • brez arom
  • primerno za vegane in vegetarijance
  • pakiranje zadostuje za za približno 16 dni (100 kapljic)
  • brez laktoze, glutena, dodanega sladkorja
  • več kot 35 let izkušenj pri razvoju in izdelavi vrhunskih prehranskih dopolnil
  • priporočajo ga številni terapevti

17,95 

Na zalogi

Opis

Microbiol mlečnokislinske bakterije za otroke je edinstven probiotik v obliki kapljic, ki je bil posebej razvit za dojenčke in malčke do 4. leta starosti. Ne vsebuje arom ali drugih nepotrebnih dodatkov.

Uporaba

Idealen za nanos na bradavico pri dojenju, dodajanje v začetno formulo ali preprosto jemanje z žličko. Vsebuje 1 milijardo CFU bakterijskega seva Bifidobacterium, BB-12.
*CFU – Colony Forming Units – enote, ki tvorijo kolonije (število živih bakterij)

Varno in enostavno jemanje 

Varnost in enostavnost uporabe sta ključni pri izdelkih, ki so posebej zasnovani za dojenčke in majhne otroke. Za bakterijo Bifidobacterium BB-12 so bile izvedene posebne študije na ljudeh, ki so potrdile varnost tega seva pri dojenčkih. Rezultati so potrdili, da je BB-12 v izdelku Microbiol mlečnokislinske bakterije za otroke popolnoma varen. Dojenčki in majhni otroci ga odlično prenašajo.

Dodatne informacije

Proizvajalec Chr. Hansen

Podjetje Chr. Hansen je specializirano za proizvodnjo bakterijskih sevov in izvaja obsežne raziskave teh posebnih sevov, vključno s kombinacijami, ki so na voljo. 

To je ključnega pomena, saj se vsak bakterijski sev (npr. LA-5) razlikuje od drugega, četudi spadata v isti rod (kot je Lactobacillus) in vrsto (npr. Lactobacillus acidophilus). Zato so pomembne raziskave, specifične za posamezen sev, saj omogočajo razumevanje in določanje učinkovitosti ter lastnosti vsakega seva.

O imenu Microbiol

Ime Microbiol izvira iz besede “microbiome”, ki označuje celotno populacijo mikroorganizmov, ki živijo na našem telesu in v njem. To vključuje številne mikrobe, ki so prisotni na koži, v ustih, dihalih, pa tudi v prebavnem traktu, kjer tvorijo črevesno floro. Med najpomembnejšimi skupinami bakterij v črevesni flori so laktobacili in bifidobakterije, ki skrbijo za prebavni sistem.

Ime Microbiol odraža pomen mikroorganizmov za naše telo in dobro počutje ter poudarja, da je ravnotežje in raznolikost mikrobioma ključno za ohranjanje optimalnega delovanja telesa.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 6 kapljic: 

SestavinaKoličina
Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)1 milijarda CFU*

*CFU – Colony Forming Units – enote, ki tvorijo kolonije (število živih bakterij)

Ta izdelek vsebuje originalne bakterijske kulture podjetja Chr. Hansen.
BB-12® je registrirana blagovna znamka družbe Chr. Hansen.

Sestavine: Sončnično olje (Helianthus annuus), Bifidobacterium lactis, antioksidant (d-alfa-tokoferol).

Navodilo za uporabo: Pred vsako uporabo dobro pretresite (30 sekund)*. Dnevno nakapajte 6 kapljic na žlico ali zmešajte z (mlačnim) mlekom ali drugo hrano. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za približno 16 dni (100 kapljic).

Pri uporabi antibiotika je priporočljivo počakati vsaj 2 uri med jemanjem Microbiola za otroke in antibiotikom.
*Ker žive bakterije (Bifidobacterium lactis) v tem izdelku potonejo na dno, je pomembno, da prašek pred vsako uporabo dobro pretresete (30 sekund), da se čim bolje premeša z oljem. Lahko se tudi zgodi, da nekaj prahu ostane v pipeti in ta ne kaplja več pravilno. Če prašek stresate 30 sekund, ga boste lažje raztopili.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaprto in na sobni temperaturi (ne v hladilniku). Uporabite v 4 tednih po odprtju. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.