Domov

 > 

 > 

Bosvelija – AF, 60 kapsul

Bosvelija – AF, 60 kapsul

Pomaga ohranjati sklepe v dobrem stanju.*
Ščiti in pomirja prebavni trakt.*
Pomaga ohraniti zdrave vrednosti holesterola v krvi.*
*Dovoljene zdravstvene trditve, več v zavihku “Dodatne informacije”.

  • APRÈSFLEX® izvleček bosvelije 
  • izboljšana biološka razpoložljivost
  • znanstveno dokazan hitrejši učinek
  • standardizirana na 20% acetil-11-keto-β-bosvelične kisline (AKBA)
  • za hrustanec in sklepe
  • primerno za vegane in vegetarijance
  • pakiranje zadostuje za 30 do 60 dni
  • brez laktoze, glutena, dodanega sladkorja
  • več kot 35 let izkušenj pri razvoju in izdelavi vrhunskih prehranskih dopolnil
  • priporočajo ga številni terapevti

34,95 

Na zalogi

Opis

Bosvelija-AF Vitals vsebuje inovativni AprèsFlex® izvleček bosvelije, ki predstavlja naslednjo generacijo tega priljubljenega zeliščnega dodatka. AprèsFlex® je zasnovan tako, da omogoča boljšo absorpcijo v telesu, kar pripomore k izboljšani učinkovitosti izdelka. Hitrost, s katero je z uporabo Bosvelije-AF mogoče doseči rezultate, je impresivna. Raziskave kažejo, da so prvi rezultati vidni že po petih dneh.

Ta izdelek je rezultat raziskav in razvoja ter uporablja najnovejše dosežke na področju zeliščnih dopolnil. Zaradi svoje posebne formulacije in visoke kakovosti je Bosvelija-AF Vitals priljubljena izbira med tistimi, ki iščejo naravne načine za podporo sklepov in splošnega počutja.

Kaj je bosvelija?

Ko govorimo o bosveliji, imamo največkrat v mislih posušeno smolo tropskega kadilnega drevesa Boswellia serrata. Že dolgo je cenjena zaradi svojih blagodejnih lastnostih na telo. Najpomembnejše aktivne sestavine v bosveliji so bosvelične kisline, med katerimi se je v raziskavah kot najučinkovitejša izkazala acetil-11-keto-β-bosvelična kislina (AKBA).

Bosvelija se tradicionalno že tisočletja uporablja za podporo zdravju sklepov, dihal in prebavil. Poleg tega je bosvelija, kot izvleček, že desetletja priljubljena in obetavna kot prehransko dopolnilo. Kljub temu, da bosvelija v naravni obliki vsebuje le majhno količino AKBA (približno 2-3%), so izvlečki bosvelije običajno standardizirani na visoko vsebnost AKBA.

Vendar pa učinkovitost izvlečka bosvelije ni odvisna le od vsebnosti aktivnih snovi, temveč tudi od biološke razpoložljivosti teh snovi po oralnem zaužitju. AKBA se namreč relativno slabo absorbira.

Zaradi tega je razvoj inovativnih formulacij, kot je AprèsFlex® izvleček bosvelije, ki omogoča boljšo absorpcijo in s tem povečuje učinkovitost prehranskega dopolnila, še posebej pomemben. S temi izboljšavami se izvleček bosvelije bolj učinkovito izkoristi.

Dodatne informacije

Delovanje bosvelije

Glavni mehanizem delovanja bosvelije je, da prek aktivne sestavine AKBA pomaga ohranjati normalno aktivnost encima 5-lipooksigenaze (5-LOX) in encima 5-lipooksigenaza-aktivirajoči protein (FLAP). Med drugim je 5-LOX odgovoren za sintezo nekaterih levkotrienov (lokalno delujočih tkivnih hormonov) iz arahidonske kisline. Z vzdrževanjem normalne ravni 5-LOX in FLAP bosvelija prispeva k ohranjanju zdravega hrustanca in normalnega delovanja sklepov.

Slika 1: Učinki bosvelije

AprèsFlex®

AprèsFlex®, ki ga vsebuje Bosvelija-AF Vitals, je novo ime za visokokakovostni izvleček bosvelije, ki ga proizvaja podjetje Laila Nutra. Prej je bil znan pod imenom Aflapin®, ki se je uporabljal v različnih znanstvenih publikacijah, ki dokazujejo njegovo učinkovitost.

Podjetje Laila Nutra je specializirano za razvoj izvlečkov bosvelije z visoko absorpcijo in hitrim delovanjem. Uspešni so bili že s priljubljenim izvlečkom 5-Loxin®, vendar so menili, da je pri absorpciji aktivnih sestavin bosvelije še prostor za izboljšave.

Z raziskovanjem in testiranjem različnih formulacij so pri podjetju Laila Nutra razvili izboljšano različico njihovega prejšnjega izvlečka 5-Loxin, ki so ga poimenovali AprèsFlex®. Le-ta je sestavljen iz izvlečka bosvelije (standardiziranega na 20% AKBA), dopolnjen z delom nehlapnih olj bosvelijeve smole. Dodatek teh naravno prisotnih olj pripomore k povečanju absorpcije in biološke razpoložljivosti AKBA. 

Čeprav je delež AKBA v AprèsFlex® nekoliko manjši v primerjavi s 5-Loxin (20% : 30%), primerjalne študije kažejo, da se AprèsFlex® absorbira do 50% bolje in je zato še učinkovitejši. To pomeni, da lahko AprèsFlex ponudi hitrejše in boljše rezultate. 

Dovoljene zdravstvene trditve

Bosvelija
Podpira zdravo menstruacijo in moško spolno zdravje, zdravje pljuč, gastrointestinalno zdravje in delovanje mentalnosti.
Pomaga ohraniti zdrave vrednosti holesterola v krvi in podpira delovanje srca, ohranjati sklepe v dobrem stanju.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 1 kapsula / 2 kapsuli: 

SestavinaKoličina
Izvleček bosvelije (AprèsFlex®)100 mg / 200 mg
Od tega:

acetil-11-keto-ß-bosvelična kislina (AKBA)

20 mg / 40 mg

AprèsFlex® je registrirana blagovna znamka podjetja Laila Nutraceuticals. Ameriška patentna številka 8,551,496 in patenti v postopku pridobivanja.

Sestavine: riževa moka (Oryza sativa), vegetarijanska kapsula (pululan, izdelan iz fermentiranega škroba manioke), izvleček bosvelije (Boswellia serrata [kadilo]). 

Navodilo za uporabo: Vzemite 1 kapsulo 1 do 2-krat na dan z vodo ob mastnem obroku. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za 30 do 60 dni.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za  uravnoteženo  in  raznovrstno prehrano  ter  zdrav  način življenja.  Priporočenega  dnevnega  odmerka  se  ne sme prekoračiti.  Ne  kupujte  v  primeru  poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.