Domov

 > 

 > 

Elementarni Bor, 60 ml

Elementarni Bor, 60 ml

  • na osnovi koncentrata morske vode
  • s celotnim spektrom mineralov in elementov v sledovih
  • iz Velikega slanega jezera v Utahu (ZDA)
  • zelo dobra absorpcija
  • narejene po naravnem, tradicionalnem postopku
  • primerno za vegane in vegetarijance
  • pakiranje zadostuje za 60 dni
  • brez laktoze, glutena, dodanega sladkorja
  • več kot 35 let izkušenj pri razvoju in izdelavi vrhunskih prehranskih dopolnil
  • priporočajo ga številni terapevti

19,95 

Na zalogi

Opis

Elementarni Bor Vitals je izdelek, ki vsebuje poseben koncentrat mineralov iz morske vode, pridobljen iz Velikega slanega jezera v Utahu. Te mineralne kapljice, imenovane tudi Koncentrirane mineralne kapljice (CMD – Concentrated Mineral Drops), vsebujejo celoten spekter mineralov in elementov v sledovih, pri čemer je vsebnost natrija skoraj zanemarljiva, dodatno pa so obogatene še z borom v obliki natrijevega borata. Narejene so s tradicionalnim in naravnim postopkom koncentriranja z uporabo sončne energije.

Minerali in elementi v sledovih v izdelku Elementarni Bor so prisotni v obliki elektrolitov, v raztopljeni in ionski obliki. To pomeni, da niso povezani z drugimi elementi, temveč nastopajo kot posamezni delci z električnim nabojem. Na ta način se minerali pojavljajo tudi v našem telesu, raztopljeni v znotrajceličnih in zunajceličnih tekočinah, kot na primer v krvni plazmi. Minerali v ionski obliki se zato zlahka absorbirajo v telesu.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 1 ml: 

SestavinaKoličinaPDV*
Bor (iz CMD**, natrijev borat)3 mg

*PDV – priporočen dnevni vnos, **CMD – koncentrirane kapljice (koncentrat morske vode iz Velikega slanega jezera v Utahu in iz katerega je odstranjenih 99 % natrija)

Sestavine: prečiščena voda, koncentrat morske vode (CMD**), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), natrijev borat, konzervans (kalijev benzoat).

Navodilo za uporabo: Vzemite 1 ml na dan s kapalko Opti-Dose (1 kapalka = 1 ml). Kapljice dodajte v (približno 200 ml) vode, sadnega soka ali hrane. Pred uporabo pretresite. Lahko pride do manjše kristalizacije, vendar to ne vpliva na kakovost izdelka. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za 60 dni.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.