Domov

 > 

 > 

Čaga v prahu, 72 g

Čaga v prahu, 72 g

  • 100% čista divje rastoča goba
  • samo iz črne sibirske breze
  • multi super izvleček topen v vodi (brez kuhanja)
  • brez GSO in drugih onesnaževalcev
  • primerno za vegane in vegetarijance
  • pakiranje zadostuje za 13 do 60 dni
  • brez laktoze, glutena, dodanega sladkorja
  • priporočajo jo številni terapevti

69,90 

Na zalogi

Opis

Čaga ni ne rastlina, ne žival, temveč gliva, ki raste od znotraj navzven v približno vsakem tisočem drevesu breze. Presenetljivo je, da več kot 30% DNK strukture čage ni rastlinska, temveč se ujema s človeško DNK. Najmočnejša in najučinkovitejša čaga raste na črnih brezah v Sibiriji, kjer se prideluje čaga Bearmedicine. Breza potrebuje 15 do 20 let, da dozori. V tem času čaga absorbira in koncentrira številne dragocene encime, hranila in druge spojine, ki so biološko dostopne človeškemu telesu. Zato jo še danes radi uporabljajo v tradicionalnem zdravilstvu. Čago imenujejo tudi “Kraljica gob” saj ima neverjetno visoke vrednosti antioksidantov (vrednost ORAC 153.000 μTE/100g). 

Čaga Bearmedicine je zelo močan in takoj topen super izvleček iz 100% sibirske gobe chaga

Pridobljen je s pomočjo ekstrakcije z vodo in liofilizacijo. Ta postopek omogoča aktivacijo koristnih spojin, ki so v surovi čagi “shranjene” v pasivnem stanju*. Poleg tega ta poseben postopek ekstrakcije omogoča odstranitev neuporabnih snovi in koncentriranje največjega možnega deleža pomembnih bioloških spojin. Za 1 kg ekstrakta je potrebnih približno 8 kg surove gobe čaga!

*Spojine v pasivnem stanju telo slabše absorbira. To se npr. zgodi pri kuhanju čaja, kjer je dostopnih prilbližno 20% teh sestavin.

Približno 25% pigmentov v čagi je melanina, ki podpira zdravje kože in las saj ima zaščitne lastnosti in je usmerjen proti prostim radikalom. Je bogata s cinkom, ki ima vlogo pri sintezi DNA, presnovi makrohranil ter maščobnih kislin, ima tudi vlogo pri plodnosti in razmnoževanju ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Čaga vsebuje glukozamin in hondroitin, to je gobasta snov v naših sklepih.

Poleg tega je najbogatejši vir encima SOD (superoksid dismutaza) – vsebuje ga do 50x več kot koencim Q10, ječmenova trava in druga “super živila”. Zagotavlja veliko vitaminov skupine B ter flavonoidov, encimov, mineralov in fenolov.

Sestavine, navodilo, opozorila

Sestavine: čisti in takoj topljiv Ultimate-Super izvleček čage (Inonotus obliquus). 100% naraven, brez dodatkov.

Navodilo za uporabo: Dnevno vmešajte 1 veliko merilno žličko čage (1,2 g) ali 1/4 čajne žličke v najmanj 100 ml vode ali drugo pijačo. Dobro premešajte. V primeru povečanih potreb: največ trikrat dnevno 1 do 1,5 odmerka. Pakiranje zadostuje za 13 do 60 dni. Pakirano v programiran steklen kozarček, ki ga lahko ponovno uporabite za shranjevanje.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite v suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C, stran od neposredne sončne svetlobe in izvora toplote.

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.