Domov

 > 

 > 

Bio Glavatec (Kordiceps) 800 mg, 60 kapsul

Bio Glavatec (Kordiceps) 800 mg, 60 kapsul

  • 800 mg gobe Cordyceps Sinensis
  • čist in visokokakovosten Bio Glavatec
  • pridelan s fermentacijo
  • visoka koncentracija fitonutrientov, standardiziranih na polisaharide in adenozin
  • ekološkega izvora
  • primerno za vegane in vegetarijance
  • pakiranje zadostuje za 15 do 30 dni
  • brez laktoze, glutena in dodanega sladkorja, arom in drugih dodatkov
  • priporočajo jo številni terapevti

40,95 

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku Bio Glavatec

Cordyceps sinensis, kot ga že stoletja uporabljajo na Daljnem vzhodu, med drugim raste na nadmorski višini več kot 3000 metrov v Nepalu. Ker kordiceps na tej višini uspeva le v naravnih razmerah, je ta goba zelo redka.

Vendar pa je znanstvenikom, glavatec, za uporabo v prehranskih dopolnilih, uspelo vzgojiti v skrbno nadzorovanem okolju. Te gojene gobe, z imenom Cs-4, so trajnostna alternativa izvirnim divjim gobam Cordyceps.

Proizvodni proces

Bio Glavatec podjetja Vitals pridelujejo pod strogo nadzorovanimi pogoji. Miceliji (nitke gliv) kordicepsa rastejo v posebni fermentacijski posodi na gojišču iz sterilnega, ekološko pridelanega fižola. Tako je končni izdelek brez nečistoč in nezaželenih mikroorganizmov. Po obiranju micelija se kordiceps posuši pri nizki temperaturi in v zadnji fazi proizvodnega postopka zmelje v prah. Nizka temperatura je potrebna za ohranitev naravnih lastnosti prisotnih fitonutrientov, ki bi se pri previsoki temperaturi izgubile. Bio Glavatec vsebuje celoten kompleks hranilnih snovi iz micelija, standardiziran na najmanj 5% polisaharidov in 0,25% adenozina. Ti fitonutrienti veljajo za najpomembnejše sestavine Cordyceps sinensis.

Organski (BIO)

Organsko certificiranje je postopek, ki zagotavlja, da so aktivne sestavine ekoloških prehranskih dopolnil naravnega izvora in niso sintetično proizvedene. Pri tem se posebna pozornost namenja spoštovanju človeka, živali in okolja. Vitals pri proizvodnji svojih ekoloških dopolnil uporablja trajnostne prakse, ki ne vključujejo kemičnih pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov.

Certifikacija se izvaja v skladu z različnimi predpisi, ki jih nadzira organ za ekološko certificiranje. Na Nizozemskem je to inštitut Skal Biocontrole, ki preverja ali so izpolnjeni vsi predpisani standardi za ekološko pridelavo. Izdelki, ki izpolnjujejo te standarde, so označeni s posebno oznako NL-BIO-01 in evropskim ekološkim pečatom.

V Sloveniji nadzor nad podjetjem Bioma d.o.o. vrši SI-EKO-001, ki zagotavlja skladnost z nacionalno zakonodajo in standardi ekološke pridelave. Ta certifikacija zagotavlja potrošnikom, da so izdelki resnično ekološki in skladni z visokimi standardi trajnostne pridelave.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 2 tableti / 4 tablete: 

Sestavina:Količina:
Cordyceps sinensis (Cs-4, ekološki)1600 mg / 3200 mg
Od tega:
   Polisaharidi80 mg / 160 mg
   Adenozin4 mg / 8 mg

Sestavine: Glavatec* (Cordyceps sinensis, Cs-4, micelij), hidroksipropilmetilceluloza (rastlinska kapsula).
*iz nadzorovane ekološke pridelave

Navodilo za uporabo: Vzemite 1 -2 kapsuli dvakrat na dan z vodo ob obroku. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za 15 do 30 dni.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter  zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne  kupujte  v  primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Distributerja nadzira: SI-EKO-001
NL-BIO-001
Kmetijstvo izven EU

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.