Domov

 > 

 > 

BIO Spirulina 500 mg, 90 tablet

BIO Spirulina 500 mg, 90 tablet

Pomaga uravnavati apetit.*
Podpira vitalnost telesa.*
Izboljšuje energijo.*
*Dovoljene zdravstvene trditve, več v zavihku “Dodatne informacije”.

 • izjemno hranljiva
 • ekološkega izvora
 • 100% čista sorta
 • popolnoma brez dodatkov
 • majhne tablete, enostavne za zaužitje
 • primerno za vegane in vegetarijance
 • pakiranje zadostuje za 22 do 45 dni
 • brez laktoze, glutena in dodanega sladkorja
 • priporočajo jo številni terapevti

14,95 

Na zalogi

Opis

Bio Spirulina 500 mg Vitals je popolnoma naraven izdelek, ki ga telo zlahka absorbira. Vsebuje obilico beljakovin, vitaminov (vključno z vitaminom B12), mineralov (kot so železo in cink), antioksidantov in drugih hranil, ki so pomembna za dobro počutje in vitalnost. Je edinstvena in hranljiva modrozelena alga, znana po svoji visoki vsebnosti hranil.

Zaradi svoje bogate sestave je spirulina pogosto primerjana z multivitaminskimi dodatki, saj lahko prispeva k zadostnemu vnosu številnih hranil. Vključevanje spiruline v dnevni obrok je koristno za tiste, ki želijo izboljšati svoje prehranske navade in zagotoviti, da njihovo telo prejme širok spekter hranil, ki jih potrebuje za optimalno delovanje.

Sestava spiruline

Spirulina je izjemen naravni vir hranil, ki lahko pomaga zagotoviti širok spekter koristnih snovi. V nadaljevanju je nekaj ključnih sestavin, ki jih najdemo v spirulini:

 • Beljakovine: Vsebuje visok odstotek beljakovin in vse esencialne aminokisline, kar jo uvršča med odlične rastlinske vire beljakovin.
 • Betakaroten in karotenoidi: Je najbogatejši naravni vir betakarotena in mešanih karotenoidov (vključno z zeaksantinom), kar jih poznamo. Betakaroten se v telesu pretvori v vitamin A, karotenoidi pa so močni antioksidanti.
 • GLA (gama-linolenska kislina): Je bogat vir GLA, esencialne maščobne kisline, ki jo najdemo v majhnih količinah v nekaj drugih rastlinah.
 • Vitamini: Vsebuje skupno 9 pomembnih vitaminov, vključno z vitamini B1, B2, B3, vitaminom E in vitaminom K2.
 • Minerali: Vsebuje več kot 11 mineralov, ki so vezani na 8 esencialnih aminokislin, kot sta metionin in cistein, kar olajša njihovo absorpcijo.
 • Antioksidativni encimi: Vsebuje encim superoksid dismutaza (SOD), ki pomaga pri boju proti prostim radikalom.
 • Klorofil in fikocianin: S tema barvnima pigmentoma spirulina ujame dragoceno energijo sonca.

Podprite svoje telo na naraven način. Zagotovite si potrebna hranila z Bio Spirulino Vitals.

Dodatne informacije

Kje gojijo spirulino, ki jo uporablja Vitals

Ekološka spirulina prihaja z juga Indije in ima idealne pogoje za svojo rast:

 • Odmaknjena lokacija: kraji kjer gojijo spirulino so oddaljeni od mest, kmetijstva, industrijskih dimnikov in prometnih območij. To zmanjšuje možnost onesnaženja zraka in tal ter zagotavlja bolj čisto okolje za gojenje spiruline.
 • Čisti zrak in zemlja: Spirulina raste v okolju, kjer je zrak čist in brez onesnaženja. Uspeva v zemlji, ki ni obremenjena s pesticidi ali drugimi kemičnimi snovmi.
 • Popolno podnebje: Podnebje v tem območju je zelo primerno za gojenje spiruline. Visoke temperature, nizka vlažnost, malo vetra in dežja ustvarjajo idealne pogoje za rast te modrozelene alge.
 • Ekološka pridelava: Spirulina je pridelana v skladu s standardi ekološke pridelave, kar pomeni, da se uporabljajo naravni načini gojenja brez uporabe sintetičnih kemikalij ali dodatkov.
 • Čiste tablete: Končni izdelek, tablete iz ekološke spiruline, so narejene iz 100-odstotno čiste spiruline brez dodatkov ali umetnih snovi.

Vse to zagotavlja visoko kakovost ekološke spiruline, ki je primerna kot prehransko dopolnilo zaradi svoje bogate hranilne sestave in čistega izvora.

Organski (BIO)

Organsko certificiranje je postopek, ki zagotavlja, da so aktivne sestavine ekoloških prehranskih dopolnil naravnega izvora in niso sintetično proizvedene. Pri tem se posebna pozornost namenja spoštovanju človeka, živali in okolja. Vitals pri proizvodnji svojih ekoloških dopolnil uporablja trajnostne prakse, ki ne vključujejo kemičnih pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov.

Certifikacija se izvaja v skladu z različnimi predpisi, ki jih nadzira organ za ekološko certificiranje. Na Nizozemskem je to inštitut Skal Biocontrole, ki preverja ali so izpolnjeni vsi predpisani standardi za ekološko pridelavo. Izdelki, ki izpolnjujejo te standarde, so označeni s posebno oznako NL-BIO-01 in evropskim ekološkim pečatom.

V Sloveniji nadzor nad podjetjem Bioma d.o.o. vrši SI-EKO-001, ki zagotavlja skladnost z nacionalno zakonodajo in standardi ekološke pridelave. Ta certifikacija zagotavlja potrošnikom, da so izdelki resnično ekološki in skladni z visokimi standardi trajnostne pridelave.

Dovoljene zdravstvene trditve

Spirulina
Pomaga uravnavati apetit, ohranjati občutek sitosti, zmanjšati in vzdrževati telesno težo. Pomaga v primeru utrujenosti, podpira vitalnost telesa in izboljšuje energijo.

Sestavine, navodilo, opozorila

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek 2 tableti / 4 tablete: 

Sestavina2 tableti / 4 tablete
Ekološka spirulina 1000 mg / 2000 mg

 

Sestavine: Spirulina* (Arthrospira platensis; naravno vsebuje sulfit)
*iz nadzorovane ekološke pridelave

Navodilo za uporabo: Vzemite 2 tableti z vodo 1 do 2 krat na dan. Odmerek povečujte počasi. Ne jemljite pred spanjem. Primerno za vegane in vegetarijance. Pakiranje zadostuje za 22 do 45 dni.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter  zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne  kupujte  v  primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem, zaprtem prostoru in na sobni temperaturi, razen če je na etiketi navedeno drugače. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom.

Distributerja nadzira: SI-EKO-001
NL-BIO-001
Kmetijstvo izven EU

Ne veste, kateri izdelek je pravi za vas?

Pišite nam ali nas pokličite in svetovali vam bomo!

(info@bioma.si, 031 23 88 90)

Brezplačna dostava!

Za vsa naročila oddana v spletni trgovini. Kupon ni potreben.
Akcija velja do 31.08.2024.